"Udhetimi eshte nje aventure, nje edukim dhe nje eksperience e gjitha e perfshire ne nje, eshte shkence dhe art"

Udhetime ne Turqi

Rrjeti i qarkullimit eshte i gjithanshem, ka porte detare te njohura n█ Mesin█, Stamboll dhe Izmir, ndersa ne Ankara, Izmir dhe Antali jane portet ajrore nderkombetare me te njohurat.

me shume

Udhetime ne Kroaci

Vija bregdetare e Kroacise eshte 5,835 km e gjate nga e cila 1,777 km jane bregdet i brendise se vendit dhe 4,058 km bregdet i ishujve ne Adriatik. Vija e kufirit tok█sore eshte 2,197 km e gjate.

me shume

Udhetime ne Shqiperi

Siperfaqja e pergjithshme eshte 28.748 kilometra katrore. Kryeqyteti i saj eshte Tirana.Gjatesia e pergjithshme e vijes kufitare eshte 1094 km, nga te cilat jane: 657 km (kufi tok█sor), 316 km (kufi detar), 48 km (kufi lumor) dhe 73 km (kufi liqenor).

me shume